כאב בטן בא והולך אבקש מענה תודה ויום טוב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/02/2018 | 20:25 | מאת: שלומי

שלום דוקטור אני בן 30 בריא לפני חצי שנה התחלתי לסבול מכאבי בטן עליונה בצד שמאל כאבים נסבלים שבאים והולכים ביצעתי בדיקות דם תקינות אולטרסאונד תקין בדיקה להליקובקטור שלילי אני קצת מפחד שזה משו רציני מה עליי לעשות אשמח למענה תודה ויום טוב

12/02/2018 | 21:16 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, צריך התייחסות פרטנית על ידי הרופא המטפל ובהתאם להחליט כיצד להתקדם בבירור (CT, קולונוסקופיה....אחר....). חסרים פרטים רבים מדי בתיאור המקרה שלך והתלונה אינה ספציפית. בהצלחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה