יציאות ג'לי וביקורים רבים בשירותים?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/01/2018 | 20:53 | מאת: דוד

בזמן האחרון אני חייב להיות באיזור שיש בו שירותים ולא יכול להתרחק מחשש שפיתאום יבוא לי שירותים ,גם עם לפני 20 דקות יצאתי מהשירותים . תמיד אני בשירותים יורדת רק חלק מהמכולה ולפעמים אני בבהלה לשירותים וסתם יושב שם כי כלום לא זז זה מקשה על השגרה שלי אני תמיד צריך שירותים ...אכלתי לא אכלתי שתיתי לא שתיתי חייב שירותים !! ומה שראיתי כרגע זה צואה ג'ילי ונבהלתי קצת ... מה זה יכול להיות?

חסרים פרטים על הרקע הרפואי ותלונות נוספות. ממליץ לפנות להערכת רופא והשלמת בירור

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה