עזרתך בבקשה.סובלת וכואב לי מאוד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/12/2017 | 21:50 | מאת: מיכאלה

שלום רב. בת 40.מאובחנת עם דלקת בושט ודלקת בקיבה,גסטרטיס. טופלתי על ידי לוסק לפני שנה.מדי פעם התקפים מאז. בחודש האחרון לאחר דלקת ריאות וטיפול אינטנסבי באנטיביוטיקה כאבי בטן עליונה.כאבים בחזה.תחושה של גוש תקוע בגרון.תחושה שהבטן עטלה על עצמות החזה.כאהים בצדדים. סבל גדול בא והולך בהתקפים.חזרתי ללוסק ומלקוס ללא שינוי כבר שבוע. מתה מפחד!חשוב לציין אין ירידה במשקל.בדיקותדם כלליות תקינות. סובלת מאוד.אני גם חולת פיברומיאלגיה.אולי מגביר סבל? זה בעיקר אחרי אוכל ומשום מה מרגיש לי שזה אחרי מוצרי חיטה. יכול להיות שבמשך השנים פיתחתי אלרגיה לגלוטן? נא עזרתכם.סובלת.

מציע שתפני לבדיקת גסטרואנטרולוג באופן מסודר. יתכן ותופני לבדיקת גסטרוסקופיה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה