הרס מעיים ותיקונם? פעולת מעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/12/2017 | 10:30 | מאת: ליה

האם מעיים שאיבדו תפקוד עצמאי יכולים לחזור לתפקוד אחרי שנים של התעללות מצידי ע״י חוקנים ומשלשלים על בסיס שבועי? המעיים שלי לא עובדים אלא אם אני יוזמת פעולה. אני רוצה להפסיק ליזום פעולות כאלה ורוצה לדעת אם הרסתי הכל או שיש עוד תקווה לשקם אותם. בת 38, עשיתי חוקנים כל שבוע בעשור האחרון.

לא מכיר מונח של מעיים לא עובדים. אם הכוונה לעצירות יש בירור שניתן לעבור. במסגרת מכוני גסטרו יש רופאים המתמחים בתנועתיות של המעי לפנות לגסטרואנטרולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה