כיחכוח תמידי עים ליחה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/12/2017 | 14:13 | מאת: יוסף

שלום,אני בן 29 בריא בד"כ , כבר מספר שנים ישנו אצלי בגרון מין גירויי מציק שגורם לי לכחכח כל שעות היום ... בשנה האחרונה הצטרף לזה גם תופעה של ליחה דביקה לבנה שמקשה עלי את אורח החיים ומטרידה כל שעות היום...נידבקת על מיתרי הקול כזה ולא יורדת... ניבדקתי אצל רופא אאג מספר פעמים ולא נימצא כלום . הוכנס סיב אופטי לגרוני והכל תקין...CT חזה תקין ולא נימצא משו מיוחד. לפני כשנה עשיתי בדיקת ניטור חומציות ע"י שבב שהחדירו לי ומשדר כזה והתוצאה ארתה שיש לי חומציות פתלוגית... לקחתי כדורי אומפרדקס ולא עזר אז החליפו לי לנקסיום 40 ואולי נוצר שינוי קטן ...לאחר מכן הרופא משפחה נתן לי לוסק למשך חודשים ולא הרגשתי שיפור משמעותי אני אובד עצות ממש אנה תנו לי עצה מה עליי לעשות!! אציין שעשיתי לפני 6 שנים כריתת שקדים .

צריך לבצע בדיקת ניטור חומציות כאשר אתה עם טיפול בנקסיום. במידה והבדיקה תקינה אין התלונות קשורות לרפלוקס קיבתי ושטי. המשך בירור אאג, רופא ריאות, אלרגולוג

06/12/2017 | 23:24 | מאת: יוסף

טופלתי בעבר גם אצל רופא ריאות ולא נימצא שום דבר מיוחד ,אלרגולוג עשה לי טסטים וגם כן הכל תקין ...

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה