גרבסים וגיהוקיםםםםם9

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/11/2017 | 21:55 | מאת: מיטל

בת 35 מגהקת וגרבסים הרבה. מה עושים בבקשהה? ממש מתוסכלת

לגיהוק מספר סיבות, רובן פשוטות וברות טיפול עי שינוי הרגלים - החל מבליעה של אוויר - בזמן לעיסת מסטיק וכו, שתיה של משקאות מוגזים, רגישות למזון שמלווה בתפיחות בטנית. במידה והפחתה של הנ"ל (שבוע - שבועיים) אינה עוזרת או במידה וקיימים תסמינים נוספים כמו כאב בטן, תפיחות וכו רצוי לפנות לייעוץ / בדיקה עי רופא המשפחה.

01/12/2017 | 11:08 | מאת: מיטל

האמת שכחתי לכתוב שאני סובלת מחיידק הליקו בקטר באופן כרוני. וזה גילו בבדיקת גסטרוסקופיה עכשיו מה ניתן לעשות

03/12/2017 | 00:02 | מאת: מיטל

האמת שכחתי לכתוב שאני סובלת מחיידק הליקו בקטר באופן כרוני. וזה גילו בבדיקת גסטרוסקופיה עכשיו מה ניתן לעשות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה