כאבים חזקים בסרעפת רק בערב ובלילה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/11/2017 | 10:42 | מאת: טובה

מדי ערב החל מהשעה 20 למשך 4 שעות מינימום יש לי כאבים חזקים בסרעפת .הכאב מתחיל חלש והולך ומתגבר.אין מלבד זה תופעות לוואי אחרות. לוקחת 20 מל' נקסיום מהבוקר שלא מונע את הכאב בערב. מתכוונת לעשות אולטרה סאונד ולראות רופא גסטרו.נמנעת מעגבניות ,פרי הדר,חלב, קפה.נעזרת בסודה לשתיה שלא ממש עוזר במיידי.איך לנהוג עד הפגישה עם הרופא המומחה.

רצוי לפנות לרופא המשפחה על מנת שיוכל להבין בדיוק מאלו כאבים את סובלת ובהתאם יוכל לכוון את הטיפול או הבירור. לתיאור הכאב המדוייק, לגיל למחלות הרקע ולבדיקה הגופנית חשיבות מכרעת ולצערי לא ניתן לתת הנחיות מדוייקות דרך מדיה זו

25/12/2017 | 10:56 | מאת: טובה

התעלומה נפתרה.היו לי 9 אבנים בכיס המרה שסולקה מגופי. עכשיו הכל בסדר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה