שימוש בתוסף מזון קלמיד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/11/2017 | 16:41 | מאת: שרון

אני משתמשת בתוסף מזון בשם קלמדין המכיל מגנזיום וסידן ולוקחת אותו כל ערב לפני השינה, אחרי ארוחת ערב גדולה. האם יתכן שהשימוש בתוסף גורם לי לקיבה רכה ולמצב שבו הספיגה של המזון לא מלאה? מהי בעצם ההשפעה של מגנזיום על המעיים, במידה ויש לו השפעה . אודה לתשובה מהירה

http://www.super-pharm.co.il/vitamins/MobileArticle.aspx?ArticleId=18

23/11/2017 | 10:35 | מאת: שרון

ד"ר גל שלום, לצערי קריאת הכתבה עזרה לי רק באופן חלקי... אני ספורטאית וצורכת את התוסף של סופרהרב, האם על להחליף למגנזיום ציטרט? שאלה נוספת- האם כאשר אני סובלת משלשול האכול לא נספג או שהוא נספג ורק הפסלות יוצאת?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה