יציאות מרובות במהלך היום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/11/2017 | 16:40 | מאת: ארז

היי, בשנתיים האחרונות אני סובל מיציאות מרובות במהלך היום. יום רגיל אצלי הוא יום של 7-8 יציאות - רובן ככולן "תקינות" . לא במאמץ, לא שלשולים. ממש לפי כל הספרים.מצד שני ההליכה לשירותים מעיקה על איכות החיים שלי. לאחר שהבדיקות צואה ודם יצאו "מעולות" לטענת הרפואים פניתי לנטורופתית שנתנה לי הוראה להפסיק עם החיטה ולקחת פרוביוטיקה ולנסות חודש לראות מה קורה. כרגע באמצע התהליך שאני מקפיד על תזונה ללא חיטה, מין הסתם אני מרגיש פחות כבד אבל כמות היציאות והתחושות לא משתנות. רוב היום הבטן "מגרגרת" ויש קצת מיחושים אבל אין כאב או משהו שהוא בגדר לא סביר. פשוט הרבה, הרבה יציאות מקפיד לשתות המון מים במהלך היום. לפחות שני ליטר. אשמח לעזרה והכוונה.אני די אובד עצות. ארז.

ממליץ לפנות לרופא המשפחה אשר במידת הצורך ייעזר בייעוץ גסטרואנטרולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה