גסטרוסקופיה, צרבת ונקסיום 40

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/11/2017 | 20:49 | מאת: סוזי2

1. בפברואר 2017 עשיתי גסטרוסקופיה בגלל צרבה. התוצאה היתה הליקובקטר עם דלקת בקיבה, קיבלתי אנטיביוטיקה ולאחר חודש ביצעתי תבחין נשיפה שהיה תקין. האם לא היה צריך לחזור על הגסטרו כדי לוודא שהדלקת חלפה? 2. אני מקבלת נקסיום 40 כבר למעלה מ4 שנים וזה עוזר. השאלה היא האם מותר להמשיך את התרופה וזאת בגלל הסיכון לסרטן קיבה? עלי לציין שאני בת 70 ויש לי אוסטפורוזיס.

https://gastro.doctorsonly.co.il/2017/11/131831/ מציע לפנות לייעוץ מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה