שלשולים מימיים צהובים בליווי גזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/11/2017 | 19:33 | מאת: אירית

אני סובלת מזה כשבועיים משלשולים מימיים צהובים בליווי גזים. הרגשת מלאות לאחר מספר קטן של ביסים. עברתי תאבית צואה אך נמצאה שלילית לסלמונלה שיגלה. קיבלתי טיפול בציפרודקס 5 ימים פעמיים ביום. בשבוע האחרון היציאות לסירוגין מימיות ולפעמים חתיכות מגובשות יותר . מה אפשר לעשות? תודה אירית נגר

מציע לפנות לרופא המשפחה

13/11/2017 | 16:26 | מאת: אירית

פניתי לרופאת המשפחה. שלחה אותי לתרבית צואה. יצאה שלילית לסלמונלה ושיגלה. והפניה לגסטרו. נו.נו.. תחכי לגסטרו. תור לעוד חודש. ומה בינתיים.? את/ה ממליץ על לקטיב? אמרו לי שזה משפר ומאזן את מערכת העיכול. מה המלצתך? שלא אשכח להזכיר כי אני נוטלת נורמיטן ללחץ דם ואני מאוזנת בדרך כלל ודיזותיאזיד. תודה אירית

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה