CHRONIC ACTIVE GASTRITIS

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/11/2017 | 11:56 | מאת: רונן

שלום רב , בבדיקת גאסטרוסקופיה שאני מבצע אחת לשנתיים ( מעקב עקב סיקון מוגבר ) אובחן אצלי CHRONIC ACTIVE GASTRITIS . קיבלתי טיפול לחיידק הליבקטור פלורי . לאחר הטיפול בדיקת נשיפה הייתה שלילית ( כלומר תקינה ) . האם זה אומר שהדלקת עברה ?? האם יש מצב שהליבקטור פלורי כבר לא קיים אבל הדלקת עדיין קיימת ?? ואם כן איך בודקים ??

הנתונים מצביעים על הכחדת החיידק אשר הינו אחד מהגורמים לדלקת עם זאת ייתכן ועדיין קיימת דלקת מציע לפנות לייעוץ מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה