התחלת טיפול בכדורי רפסאל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/10/2017 | 10:15 | מאת: יעל

אובחנתי לפני כחודשיים עם UC, מקומי בחלק התחתון ב-20ס"מ הקרובים לפי הטבעת. נר רפאסל וקורטיפאום לא עזרו לי ושלשלום הרופאה נתנה לי 4 מ"ג רפסאל בכדורים. אחרי שתי פעמים (ערב ובוקר) יש לי כאבי ראש חזקים, חום קל (37.7) וכאבי בטן. מה ההמלצה? (היום שבת ואין רופא להתייעץ איתו)

21/10/2017 | 23:32 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, מה שתיארת, עליית חום וכאבי ראש הם חלק מתופעות לוואי מוכרות של הטיפול. ממליץ להםסיק טיפול היום באופן זמני ולראות איך אתה מרגיש. המשך הטיפול רק לאחר שיחה עם הרופא המטפל שמכיר אותך.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה