כאבי בטן בצד ימין ליד הטבור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/10/2017 | 21:24 | מאת: שלי

כבר תקופה ארוכה שיש לי כאבים בצד ימין ליד הטבור כל הזמן ולא רק אחרי אוכל. כמו דקירות. עשו לי מלא בדיקות ולא מצאו כלום.לא מצאו שבר/דלקת וגם עשו צילום של הכל בפנים וכלום. מה אפשר לעשות ומה זה יכול להיות? כאבים חזקים רוב הזמן.

14/10/2017 | 13:55 | מאת: ד"ר דן פלדמן

חשוב להבין יותר לגבי אופי הכאב, מה מחמיר, מה מקל, קשר ליציאות, אופי היציאות. תלונות נוספות. מה הכוונה ב"תקופה ארוכה"....(ימים/חודשים/יותר???).ירדת במשקל? מה הכוונה במלא בדיקות? בת כמה את? האם עברת קולונוסקופיה? בדיקה מעבר לצילום בטן? בקיצור, תשובה מספקת לצערי לא אוכל לתת לך במסגרת פורם זה. ממליץ לעשות סדר בתלונות שלך ולגשת לרופא המטפל/מרפאת גסטרו להרחבת הבירור. בהצלחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה