שלשולים וכאבי בטן שלא חולפים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/10/2017 | 22:59 | מאת: בר

שלום רב, אני בחורה בת 21. גובה 1.52 שוקלת 46 קילו. כבר תקופה שמעל לשנתיים יש לי בטן שורפת כשהקיבה ריקה, עוזר לי ״לרפד״ אותה עם לחם או קרקרים צרבת רוב הזמן לא משנה אם גם אכלתי מלפפון. התחלתי טיפול באומפרקדס עוזר חלקית. בחודש האחרון החלה לי החמרה בכאבי בטן. בא בצורה של התקפים יכול להיות יומיים טובים ואז יומיים של שלשולים השלשולים מלווים בדר״כ בתחושת עלפון, חולשה ודופק מהיר בעקבות כך מנסה להוריד עומס על הקיבה ולאכול פחות, גורר שוב חולשה ועלפון כי הגוף לא מקבל אנרגיה. באופן כללי תחושת תשישות ועייפות תמידית, מסוגלת לישון שעות ברצף אך לא בלילה. כאבי בטן וחוסר נוחות מעירים אותי בלילה וגם קימות לשירותים להתפנות. יש בזמן התקף צורך בשירותים ליידי, לעיתים קשה להתאפק. לפעמים בחילות ותחושת נפיחות בבטן. אציין שמבחינה נפשית אני במצב תקין ללא לחצים וחרדות יוצאי דופן.(לשלול גורם נפשי) האם לדעתך מתאים לתסמיני קרוהן או קוליטיס? הליקובקטר יצא שלילי. אני אובדת עצות וסובלת מאוד. לאן יש לפנות ומה לעשות כדי לברר מה זה? אודה לעזרתכם.

10/10/2017 | 23:01 | מאת: בר

אציין גם שיש לי פריטין נמוך ותחושת חולשה או דופק מהיר מלווה אותי הרבה זמן(צמחונית כבר מעל לשנה)

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה