לחץ ואי נוחות בבטן עליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/10/2017 | 22:04 | מאת: סיגל

שלום אני כבר כמה ימים בצום לא מסוגלת לאכול בגלל לחץ וכאב בבטן עליונה וגרפסים קטנים כמה ימים היה שלשולים ושוב עצירות גורם לי לחוסר תאבון מה לעשות? למי לפנות? ומה זה יכול להיות?

09/10/2017 | 05:59 | מאת: ד"ר דן פלדמן

נא לפנות לרופא המשפחה בהקדם להערכה ראשונית.

09/10/2017 | 09:52 | מאת: סיגל

שלום ד''ר הייתי אצל רופאת משפחה נתנה לי תרופה אנציפלמד להרגעה והפניה למבחן נשיפה אמרה שצריך לעשות שבועיים לאחר סיום אנטיביוטיקה ואני סיימתי לפני 12 יום האם להמתין או לעשות את הבדיקה? עדיין אין לי תאבון ירדתי 5 קילו בשבועיים מה עוד יכול להיות חוץ מהבדיקה שנתנה הרופאה?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה