שאלה חשובה לאחר סיטי בטן ואגן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/09/2017 | 08:54 | מאת: ש.ל

שלום. לפני כשבוע עברתי סיטי בטן ואגן בגלל כאבי בטן חזקים. חולשה. ירידה במשקל. הקאות... בפענוח של הבדיקה רשום-- לציין מרווח צר מאוד בין אאורטה ל sma באזור מעבר התריסריון... שיכול להיות גורם להפרעה בהתרוקנות תריסריון... השאלה בבקשה? מה זה אומר... זה מדאיג אותי מכוון ואני סובלת ויש עוד זמן עד שיהיה לי תור לרופא גסטרו... אודה לתשובתכם.. תודה רבה. ש.ל

03/09/2017 | 12:05 | מאת: ש.ל

שלום.. בקשר לשאלה ששאלתי... אני מבקשת תשובה בהקדם מאוד מודאגת. תודה.. ש.ל

06/09/2017 | 15:10 | מאת: ד"ר דן פלדמן

ממצא מבני של כלי דם שייתכן כפי שמתואר ויוצרים לחץ חיצוני על התריסריון. יש לגשת לייעוץ גסטרו מסודר ולביקורת רופא כירורג כלי דם בהקדם.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה