היצרות בושת מגיל צעיר ונטילת נקסיום והרחבות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/08/2017 | 08:47 | מאת: יערה

שלום מאז שאני ילדה יש לי היצרות בושת, לא יודעים אולי זה מולד... אני נוטלת נקסיום 40 מ"ג פעם ביום מזה 10 שנים , לסירוגין החלפתי גם לאומפרדקס ולוסק.ב 5 השנים האחרונות זה נקסיום.אע"פ הטיפול האינטנסיבי, מידי שנה אני עוברת הרחבת ושת. האם יש איזה טיפול חדשני כדי להעלים את הבעיה הזו לצמיתות? אני בת 38 והבנתי שנטילת הכדורים כרוכה בכל מיני בעיות נוספות... אבל אפילו אם לא אטול את הכדור בזמן, או אפספס יום אחד, מיד אני מרגישה צרבות קשות וקשיי בליעה. הייתי שמחה לשמוע חוות דעת נוספת לטיפול חדשני, נטורופתיה שיכולה להיות כתמיכה או משהו דומה. תודה רבה יערה

זה תמונה שדורשת מעקב במרפאת מומחים גסטרו לא ניתן לטפל בסוגיה הזאת דרך פורום צריך הערכה מחודשת של כל המצב גסטרוסקופיה ואז לדון על אופציות טיפול

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה