האם יש סכנה בכך שמופיע דם בצואה?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/08/2017 | 23:16 | מאת: בת 13

שלום... רציתי לשאול אם דם בצואה הוא בהכרח מסוכן... היום כשהתפניתי, הצואה הייתה קשה להוצאה והיא הייתה סוג של עיגולים קטנים ובינוניים מחוברים יחדיו. לאחר שסיימתי את צרכיי, שמתי לב שבמקום מסוים בצואה היה דם בין העיגולים. רציתי לשאול אם זה מעיד על מחלה כלשהי או שאולי בעת הפעלת הכוח להוצאת הצואה, פי הטבעת נקרע... מפני שבעת שניגבתי, לא הופיע דם על הנייר. תודה מראש על העזרה והמענה! 🙂

זה נשמע כמו טחורים בכל אופן יש להיבדק ולבצע קולונוסקופיה

28/08/2017 | 22:18 | מאת: האם יש סכנה בכך שמופיע דם בצואה? - המשך

מה מרגישים בדרך כלל כשיש טחורים?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה