כאב נוראי האם זה שייך

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/08/2017 | 14:26 | מאת: כאבים

היי .... אני בת 56 לפני 11 שנה עברתי ניתוח להגדלת חזה . לאחר שנה הופיע לי כאב לוחץ שורף על השד כאילו מוחצים לי אותו ולאט נוספו לי כאבים באיזור הצלעות ומאחורי הגב מקביל לשד כאב בעצם החזה 11 שנה ללא מנוחה רק שאני ישנה בלילה לא כואב עברתי ממנתח פלסטי למנתח פלסתי לחוות דעת ונאמר לי שהכל תקין מבחינת השתלים עברתי ממוגרפיה בדיקת אם אר איי המנתח שניתח אותי לאחר שאני הכרחתי אותו החליף לי שתל הסתובבתי בכל מרפאות הכאב בארץ קיבלתי זריקות בין צילעי זריקות שאמורות להרדים את המקום ושום דבר לא עזר . יחד עם זאת יש לי פעימות חזקות שאני מרגישה כל היום ניבדקתתי על ידי קרדיולוגים והכל תקין השאלה שלי האם זה יכול להיות ממשהו ששייך לבעיה בקיבה ? יש לציין שלפני כמה שנים היה לי חיידק הליקובטר וקיבלתי טיפול ערכתי שוב פעם בדיקת נשיפה לפני שנתיים והיה תקין. אודה לתשובתך ...

זה ממש לא שייך לקיבה רושם שלי שמדובר בתופעה לאחר ניתוח FIBROMYALGIA

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה