אכילת זכוכית בטעות !!!!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/08/2017 | 17:21 | מאת: דנה

היי, לפני כשעה אכלתי תפוח אדמה שהיה בפיירקס בתנור ובזמן הלעיסה הרגשתי זכוכית ומיד ירקתי נראה לי שגם בלעתי כמה שברים מה עלי לעשות? לחץ נוראי!!!!

20/08/2017 | 21:22 | מאת: שלום

היי דנה, קודם כל תהיי רגועה, לא כדאי להילחץ ובטח לא תורם לכלום. אני לא רופא, ולא קשור כלל לצוות הפורום! אבל אין לך מה להמתין כאן לתשובה / תגובה. לפעמים לוקחת ימים רבים. כן ממליץ לך לפנות לרפואה דחופה, כגון רופא לבית שיבדוק, ימליץ, יפנה ואפילו לא להתעצל ולגשת למיון, למען הסר ספק. ככל הנראה זה שום דבר, כי במידה והיה משהו היית מרגישה אבל בכל זאת, לא כדאי לזלזל בדברים מאין אלו. רפואה שלמה!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה