הכנה לבדיקת קפסולה וירטואלית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/08/2017 | 10:13 | מאת: adi

ד"ר עובדיה שלום, אני מטופלת שלך ולא הצלחתי להשיג אותך בשום דרך אחרת.. נתת לי הפניה לבדיקת קפסולה ואמרת שאם אבצע אותה בחדרה אז לא תהיה את ההכנה "הנוראית" כמו לפני בדיקת קולונוסקופיה... הבעיה שלא מוכנים לתת לי לעשות את הבדיקה בחדרה אלא בשיבא (הם מחייבים בהכנה זו). איני מסוגלת לעבור את ההכנה הזאת שוב,היא מאוד קשה לי. האם יש דרך לבצע את הבדיקה בחדרה במקום בשיבא? איך לבדוק זאת? אם אין דרך ללא הכנה אז לצערי אני אוותר על בדיקה זו. תודה וסליחה,מקווה שזה בסדר שפניתי בפורום זה. יום טוב, עדי

נא לפנות למרפאת ד"ר עובדיה

22/08/2017 | 12:55 | מאת: ADI

רשמתי במפורש שאני לא מצליחה להשיג את ד"ר עובדיה בשום דרך לכן פניתי פה בפורום. האם הוא לא מנהל את הפורום הזה?? אם יש דרך שאוכל להשיג אותו אשמח לדעת עליה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה