כאבים חמורים בבטן, במשך שבוע

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/08/2017 | 22:29 | מאת: ענבל 1234

שלום רב, אני כרגע בחו"ל מחר אראה רופא משפחה, אך לצערי לא יכולה לסמוך על הרופאים כאן. לפני כ 10 ימים יצאו לי טחורים והיו בחוץ במשך 5 ימים , לקחתי משחה שקניתי כאן והם עברו. לאחר מכן התחילו לי כאבי בטן חזקים, התחילו באיזור הקיבה לאחר יומיים עברו לאמצע הדרך בין הקיבה לפופיק ו ונשארו שם ב 3 ימים האחרונים. היום כבר איבדתי רצון לאכול /לשתות. קיימת נפיחות בטנית והרגשת איזורים קשים בבטן( לעתים כשלוחצת עליהם יש רעש של מעבר נוזלים ). היום הגיע שלשול מימי לחלוטין. כל הדברים הנל אינם נפוצים אצלי לרוב בריאה . אודה לעזרתם!

תמונה מתאימה קלקול קיבה וירלי תופעה עוברת לבד

15/08/2017 | 12:16 | מאת: ענבל 1234

תודה על תגובתך. הייתי אצל הרופא , לקח לי מדדי דלקת שהראו 37. החשד שלו בקטריה במעיים. 37 בדלקת עדיין יכול להתאים ללמשהו וירלי שיחליף לבד? הוא המליץ על אנטיביוטיקה ואישית מעדיפה לא לקחת אלא אם חייב..

15/08/2017 | 12:48 | מאת: ענבל 1234

יש לציין שאין לי חום. ובנוסף גופי מרגיש קר יחסית..

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה