חיידק הליקובקטר פילורי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/08/2017 | 00:24 | מאת: דפנה

שלום, בתבחין נשיפה שעשיתי התוצאה הייתה 6.9 DELTA C/m, והרופא רשם לי טיפול. שאלותי: 1. אני מבינה שיש סבירות גבוהה שבעלי כבר נדבק ממני (או שבכלל אני נדבקתי ממנו). האם יש טעם שרק אני אקבל טיפול אנטיביוטי? אם אכן לבעלי גם ישנו החיידק, הרי שאדבק ממנו שוב? האם כדאי שגם הוא יעשה את הבדיקה, ואם יש צורך נטופל יחד? 2. החיידק לא ממש מפריע לי, ולפי מה שראיתי בפורומים, פעמים רבות החיידק שורד למרות הטיפול. -האם זו החלטה סבירה שלא לטפל בחיידק? האם מסוכן להישאר עם החיידק? -האם העדר טיפול מסכן את הסביבה, או שממילא זה חיידק נפוץ בכל מקרה? תודה רבה!

ניתן לבצע קודם בדיקה לבעלך אחר כך ניתן לקבל יעוץ במסגרת מרפאת גסטרו על פרטי טיפול

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה