כאבי בטן ממושכים ושלשולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/08/2017 | 12:49 | מאת: ליאת

שלום רב, אני סובלת מכאבים מעל הטבור כבר 3 שבועות. בהתחלה היו התכווצויות חזקות ושלשולים , לאחר מכן כאבי בטן קבועים ובהמשך הקאות . קבלתי ציפרוגיס ועדין נשארו כאבי בטן ויציאות רכות והבטן משמיעה ״קולות״. וכן יש לעיתים צרבות.כעת קבלתי אומפרדקס ברקע סובלת מבקע סרעפתי. מה יכולה להיות הסיבה לכך שזה נמשך כל כך הרבה זמן?

יתכן ומדובר בזיהום שנמשך עדיין, אך קיימת אבחנה מבדלת כולל מחלות דלקתיות. יש לפנות להמשך בירור

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה