גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה יחד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/08/2017 | 23:01 | מאת: דניאל

שלום אני בת 23 ואני אמורה לעשות גסטרוסקופיה וקולונסקופיה יחד עקב תלונות על שינוי הרגלי יציאות ועוד.. תופעה מוזרה (שכמובן ידעתי את רופאת הגסטרו אך גם היא לא ידעה מה זה) לאחר יציאה רכה אפילו מעט.. כאשר מנקה עם הנייר יש סימן של צואה גם מהחלק הקדמי.. למה דבר כזה קורה..? כמו כן דקירות בפנים פי הטבעת ולפעמים לאורך ריצפת האגן עד ממש החלק הקדמי... האם יכול להיות שזה פיסטולה רקטו ואגינלית..? תודה רבה !!!

לא ממליץ למהר למסקנות, בהערכה קלינית ובבדיקת האנדוסקופיה נוכל לשלול/לאבחן דברים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה