בבקשה עזרה ניסתי כבר הכל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/08/2017 | 12:53 | מאת: אבי

שלום רב, אני מזה כמעל לחצי שנה סובל מהקאות מרובות לאחר כמעט כל ארוחה,בחילות, כאבי בטן חזקים,צרבות קשות ועצירויות. לאחר בירור התברר כי אני סובל מכיב פפטי עם gerd ודלקת כרונית בקיבה לקחתי כבר אומפרדקס מאלוקס לנטו ונקסיום אך ללא שום הצלחה. בנוסף לכך אובחנתי גם כבעל מעי רגיז ודוליכוסגמה. לוקח בנוסף גם נורמלקס ואבילק לעצירות אך עם הצלחה חלקית. הורדתי כבר 21 קג ממשקלי. האם לדעתכם אוכל לקבל קנאביס רפואי והאם זה יכול להועיל לי? או שיש רעיון אחר לטיפול כיוון שלאחר התייעצויות לא ממש הומלץ לי על ניתוח,ואף ניסיתי גם דיקור ויוגה. *אני בן 20

02/08/2017 | 12:58 | מאת: אבי

בנוסך לוקח גם קולפרין 3 עד 6 גדורים ביום וגם ללא הצלחה

02/08/2017 | 13:02 | מאת: אבי

שכחתי לציין גם שאני מטופל גם אצל דיאטנית קלינית אך גם לאחר קיום כל המלצותיה לא היה שינוי כמעט.

02/08/2017 | 19:34 | מאת: גולגול

תבדוק אם יש לך הליקובקטר! ואולי גם קנדידה

02/08/2017 | 21:07 | מאת: אבי

בדקתי הליקובקטור למרות שהיה לי בעבר זה נשלל גם בבדיקות הנשיפה וגם בגאסטרוסקופיה

ממליץ לפנות להערכת מרפאת גסטרו בצירוף כל הממצאים מהבדיקות להערכה מדויקת והתקדמות בבירור/אבחון

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה