תוצאות בדיקות דם לפני קולונסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/07/2017 | 23:16 | מאת: שואלת

שלום אני בת 41 בעקבות תוצאת דם סמוי בצואה הופנתי לקולונסקופיה (לעוד חודש) ובדיקות דם . בבדיקות הדם מופיע TransGlutaminase (IgA) Ab -13 גבולי 1:5 - Endomysial Ab רציתי לדעת בבקשה אם ערכים אלו יכולים לשלול/לאשר צליאק (יש במשפחה) האם לגשת לקולנסקופיה כרגיל או לפנות שוב לגסטרולוג לפני הבדיקה עם התוצאות ? תודה רבה

יש לגשת לבצע בדיקת הקולונוסקופיה. המשך בירור צליאק בגסטרוסקופיה וביופסיות בהקשר הקליני המתאים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה