תוצאות בדיקת גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/07/2017 | 13:39 | מאת: רז

לאחר קבלת תוצאות הבדיקה בדואר, רופאת המשפחה הפנתה אותי לברור אצל רופא גסטרו כי היא לא הבינה שורה אחת מתוצאות הבדיקה הנוגעת לביופסיה. התור הפנוי הבא לרופא גסטרו הוא בנובמבר... אשמח אם תוכלו לעזור כאן. הדגימה היא מ"ושט תחתון", בבדיקה המאקרוסוקופית כתוב "פירור" והמשפט שאותו הרופאה לא הבינה הוא: Squamous mucosa with hyperemia, otherwise unremarkable תודה.

מדובר בממצא תגובתי לא ספציפי, אך כל פירוש של תשובת פתולוגיה תמיד חייב להיות בהקשר קליני ואנדוסקופי- להמשך מעקב רופא גסטרו

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה