שאלה בנוגע לכדור נקסיום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/07/2017 | 13:11 | מאת: מור

שלום שואלת שוב על נקסיום... כתבת לי לא לקחת סתם ...מתי יודעים שאפשר לנסות להפסיק יש לי רפלוקס ששורף לי את הלשון! +צרבות ובחילות עד לפני חודשים לקחתי 20 מג ואז הרופא העלה את המינון לפעמיים ביום כי אמר שזה לא המינון הנכון..... בנוסף לוקחת מידי פעם גביסקון.... ובאמת זה עוזר! כמובן שאני הכי רוצה לא לקחת קבוע אני רציתי להוריד והוא העלה!! איך יודעים מתי להוריד מינון!? והאם הגביסקון יכול להיות תחליף לרפלוקס? תודה מראש

את צריכה מעקב של רופא גסטרו. מקובל להתחיל ממינון גבוה ולנסות לרדת הדרגתית ולהפסיק במידת האפשר ולחזור על זה ככל שיש התפרצות. גביסקון ודומיו טובים להקלה מיידית במקרים ויש החמרה או צורך

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה