דם ממערכת העיכול אחרי חלב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/07/2017 | 21:13 | מאת: סולי

בן 52 במשפחה יש מחלות מעי דלקתיות וגם סרטן במערכת העיכול לרוב בגיל צעיר עלי מחלת מעי הדלקתית - וכל שאר הסיבוכים - דילגה בנתיים כנראה רק בנתיים נצפתה אצלי תופעה "חדשה" במשפחה שנולדה עם דרכי עיכול שמחייבים קולנוסקופיה מגיל גיוס,,, כמה שעות אחרי אכילת מוצרי חלב - יש לי דימום ממערכת העיכול קולנוסקופיה אחרונה לפני 5 שנים התור לקולנוסקופיה בעוד 3 חודשים, מנסה להקדים ולחפש בדיקות נוספות כמו אולטראסאונד רקטאלי מה זה יכול להיות ? פוליפים ? מעי מודלק ? איזה בדיקות כדאי לעשות חוץ מהבדיקות הללו ? כולל בדיקות דם,,, שהן היחידות שזמינות מהר

19/07/2017 | 20:36 | מאת: יעקב

סולי תקשיב יש פה פורום של פרופסור רן אורן בגסטרו וכבד.. הוא מומחה ענק. אתה מקבל החזר 80% מהקופה והוא עושה לך הכל תחת מישהו שרואה את כל התמונה.... אל תחכה וגם תהיה רגוע תפנה אליו הוא אלוף

21/07/2017 | 20:22 | מאת: סול

תודה רבה על התשובה שלך, למדתי ממנה משהו, ויחד עם זאת, אני אשמח לקבל תשובה ממומחי הפורום

האבחנה המבדלת גדולה, דרושה הערכה קלינית, בדיקות מעבדה וקולונוסקופיה בהקדם.. ממליץ לפנות למרפאת גסטרו בהקדם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה