משככי כאבים למגרנה ורפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/07/2017 | 15:17 | מאת: מור

שלום וברכה בת סובלת מריפלוקס שמתבטא בצרבת ושרפה בלשון ! לפני שנה עשיתי גסטרו.. ושם נאמר שיש גסטריטיס.. לקחתי עד לפני חודש נקסיום 20 מג פעם ביום אבל לא עזר מספיק והרופא העלה לי את המינון לפעמיים ביום... בנוסף לוקחת מידי פעם גביסקון נאמר לי לא לקחת תרופות כמו נורופן ומשפחתה השאלה שלי היא מה כן יכולה לקחת למגרנות פעם לקחתי אקמול פוקוס אבל גם את זה אמרו לי להפסיק ניסיתי רוקסט וגם עלה לי אחרי שעתיים מאז שלקחי את הכדור.... הבעייה שאופטלגין נוזלי לא מספיק לי! אשמח אם תוכלו להמליץ על משהו טוב ובטוח תודה מראש

שלום לך, מי שיכול להמליץ על תרופות למגרנה הינו נוירולוג- מומלץ לפנות אליו בהתייעצות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה