בת 4.5 -בדיקות דם....

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/07/2017 | 21:41 | מאת: דור

בתי עברה לאחרונה בדיקות דם בעקבות חום מספר ימים בעקבות דלקת בגרון , היא בריאה בדרך כלל , בבדיקת transglutaminase התוצאה הייתה גדול מ 100 u/mc , כאשר לפי ערכי יחוס מעל 25 זה חיובי גדול , הופניתי לביופסה בעוד כחודשיים , כל בני המשפחה עברו את הבדיקה והתוצאה הייתה נמוכה מ 3 , שאלתי היא האם קיים סיכוי ולו קטן שבביופסיה יגלו שאין צליאק או שזה וודאי ? תודה

שלום לך, לא ברור לי מדוע נשלחה בדיקה לצליאק בחולה עם חום ודלקת בגרון? האם יש תסמינים נוספים?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה