מוטרדת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/07/2017 | 15:21 | מאת: דנית

שלום לאחרונה גיליתי בבית שלי פרפרי עש וזחלים. היום בלילה שמתי לייד המיטה שלי כוס מים וגם שתיתי ממנה בחושך, ובבוקר ראיתי פרפר קטן של עש בתוך הכוס מים. אם במקרה בלעתי פרפר עש, זה יכול להזיק לי באיזושהי צורה? עלול לקרות לי משהו? אני מאוד מוטרדת. כיוון שעש שייך לחיות שיש להם גלגול (ביצה,זחל,פרפר וכולי) האם יכול להיות מצב שבלעתי את פרפר העש והוא יטיל בתוך מערכת העיכול שלי ביצים שייתפתחו בהמשך לתולעים וכולי? אני ממש מבועתת וחסרת אונים. מה אני יכולה לעשות? תודה.

אין צורך בדאגה מיותרת. בהופעת תסמינים חריגים לפנות לרופא המטפל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה