הקאה מיד לאחר האוכל- מה עושים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/06/2017 | 06:46 | מאת: מאיה

היי, בת 35. בריאה בדר"כ. ביום שישי האחרון היו לי קצת בחילות ובשבת בבוקר למחרת מיד לאחר שסיימתי לאכול שקשוקה וטוסט הקאתי המון. זה קרה פעם אחת ואחכ חוץ מקצת בחילות הייתי בסדר. אתמול גם הייתי ואכלתי כרגיל ובערב אכלתי פיצה ואז שוב מיד איך שסיימתי לאכול תחושת בחילה קשה מאוד ואז הקאתי ממש המון. ממה זה יכול לקרות? מה עושים?

יכולות להיות מספר סיבות כגון הרעלת מזון, דלקת קיבה ועוד. לפנות לרופא משפחה. במידה והסימפטומים ממשיכים תופני לגסטרואנטרולוג להמשך בירור

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה