נפיחות בטן גיהוקים וגזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/05/2017 | 09:48 | מאת: אורחת

שלום לפני שנתיים סבלתי מדלקת קיבה נפיחות בטן וגיהוקים. עקב נוכחות חיידק בקיבה טופלתי באנטיביוטיקה וקונטרלוק במשך חמישה חודשים והפסקתי על פי המלצת רופא המשפחה יש לי תמיד נפיחות בטן גיהוקים לאחר כל ארוחה והרבה גזים אין לי עצירות שילשול או כאבי בטן אני יכולה להיעזר בקונטרלוק מדי פעם האם בכלל קונטרלוק יכול להקל על גזים ונפיחות בטן?

ברמת העקרון קונטרולוק משתייך לקבוצת התרופות שמורידות את חומציות הקיבה מציע לפנות לרופא המשפחה / הערכה מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה