חיידק הליקובקטר בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/05/2017 | 17:35 | מאת: נטי

שלום.לפני 3 חודשים היה לי חיידק אליקובקטר בקיבה (15.6 בתוצאת נשיפה)טופלתי בטיפול משולש חודש ועשיתי בדיקה חוזרת לאחר חודשיים של סיום טיפול.בבדיקת נשיפה יצא לי תוצאה של אפס.האם זה בסדר .זה אומר שהחיידק נעלם לגמרי? כי אני עדיין מרגישה לפעמים שריפות בוושט אחרי אוכל וכאבים.תודה

13/05/2017 | 15:35 | מאת: יעקב

לא רופא אבל עברתי את זה תקנה של טלטמן פרוביוטיקה 25 מילארד ותיקח פעמיים ביום אחרי אוכל למשך חודשיים לפחות... זו הדלקת שלא עברה גם אם החיידק הושמד - אני גם שתיתי מיץ כרוב על הבוקר על קיבה ריקה עשרה ימים מגעיל בטירוף אבל עוזר מאןד היום אני מצויין שכחתי את הסיוטי הזה

אכן כך

16/05/2017 | 19:10 | מאת: נטי

הכוונה האם אני "מדבקת" .כי נמנעתי לאכול ולשתות מאותם כלים בגלל שיש לי תינוק מחשש שלא ידבק

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה