דלקת בקיבה וכאבים בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/05/2017 | 19:40 | מאת: ת

אני בת 42. בריאה, לא נוטלת כדורים. יש לי כאבים בקיבה העליונה כבר 3 שבועות ללא הפסקה. הייתי היום אצל הרופאת משפחה והיא אמרה שזה ייתכן בגלל שינויי מזג האוויר ואני אכן רגישה להם (אני גרה בקנדה). היא אמרה לי לקחת כדורי פנטרופזול 3 חודשים ואם אחרי חודש הכאבים לא יפסקו היא תשלח אותי לעשות בדיקת גסטרוסקופיה. אני סובלת מהרניה ומריפלוקס (מממצאים של בדיקת גסטרוסקופיה שערכתי בשנת 2012) . אבל לא לוקחת שום כדור בדר"כ. השאלה שלי היא אם אתחיל לשמור מבחינת תזונה, האם יש מצב שהדלקת תיעלם בהדרגה מעצמה ללא צורך בנטילת כדורים? מאז ומתמיד אני סובלת מבעיית יתר חומציות בקיבה (לידע כללי). אשמח לתשובתכם. תודה רבה.

13/05/2017 | 22:13 | מאת: אלון

שלום אני בן 44 סובל מילחץ בבטן העליונה לאחר האוכל או לאחר סיגריה יש קשר לחרדות שעושה הקבה תודה

ממליץ לפנות להערכה מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה