כאבי גרון לאחר בדיקת גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/04/2017 | 23:19 | מאת: מאי

שלום רב, בתי בת 9 עברה בדיקת גסטרוסקופיה עקב תלונות על כאבי בטן . מאז הבדיקה עברו כבר 10 ימים והיא עדיין לא אוכלת רגיל רק נוזלים ומתלוננת על כאבי גרון וקשיי בליעה. היא גם נשמעת מצוננת (אמנם היא לא מנוזלת אך יש לה ליחה) בבדיקת רופא משפחה נמסר שהגרון תקין. רופא גסטרו מסר שהבדיקה היתה תקינה. אשמח לשמוע חוות דעת של רופא גסטרו מדוע עד עכשיו יש לילדה כאבי גרון ?

25/04/2017 | 19:34 | מאת: ד"ר דן פלדמן

ממליץ על הערכה חוזרת. ייתכנו כאבי גרון לאחר הבדיקה, אך התלונות שאת מתארת דורשות התייחסות ובדיקת אא"ג בהקדן ובהמשך ביקורת הגסטרואנטרולוג.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה