הכנה לקולונוסקופיה ופראמין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/04/2017 | 20:01 | מאת: נ.

היי, אני מוזמנת לבדיקה ביום שישי בבוקר, קיבלתי מוביפרפ להכנה. שאלתי היא- האם כדאי וניתן ליטול פראמין לפני התחלת השתייה של החומר? אם ניתן כן לקחת, האם ישנה המלצה להמשך נטילת פראמין עד הבדיקה עצמה? תודה

25/04/2017 | 07:56 | מאת: נ

דבר נוסף- חלב אורז בטעם שקדים שהוא על בסיס מים, אורז והשקדים הם 1.2% סך הכול מהמשקה, האם אפשר להשתמש לקפה ביומיים של התזונה המיוחדת? אני יודעת ששקדים אסור, אבל כאן זה בצורת נוזל ובאחוז קטן במשקה של ליטר.

25/04/2017 | 15:50 | מאת: נ.

קיבלתי תשובות, אין צורך במענה. תודה רבה.

25/04/2017 | 19:33 | מאת: ד"ר דן פלדמן

היי אפשר ואפשר.. לגבי הפראמין 10 מ"ג מותר, עדיף עד פעמיים ביום מקסימום SOS. כמובן כל עוד אין התווית נגד השימוש בפראמין מבחינת הרקע הרפואי שלך. בהצלחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה