בעית מריריות קשה בפה לאמא שלי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/04/2017 | 12:52 | מאת: מיטל

שלום לכם אמי לפני חצי שנה פתאום החל אצל אימי טעם מריר בפה אינה יכולה לאכול ולשתות שום דבר יש מצבים שאפילו מגיעה לעליפון וסחרחורות גדולות יש לה אבן בגודל מאוד קטן בכיס המרה והרופאים החליטו שאין צורך בניתוח כל הבדיקות תקינות לחלוטין מה אפשר לעשות בנידון אין לי בעיה להגיע לאיזור המרכז לטיפול הכי חשוב שזה יעזור כי באמת זה לא נעים לה בכלל . אשמח אם תיצרו עימי קשר אני ביתה

17/04/2017 | 07:51 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, לטעם מר בפה סיבות שונות, מסיבות דנטאליות שקשורות לחלל הפה ומערכת השיניים, הפרעות ביליאריות (כיס מרה), רפלוקס!, תרופות שונות! חסר תזונתי. ממליץ לגשת לרופא המטפל ולהתחיל בירור אצלו. ייתכן ואמך תוכל להנות מטיפול בסותרי חומצה אך שוב צריך להבין טוב יותר את מאפייני התלונות שלה. חג שמח.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה