בדיקת קולונסקופיה אחרי טראומה מבדיקה לפני 8 שנים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/04/2017 | 01:35 | מאת: מיכל

שלום , ביצעתי בעבר בדיקת קולנסקופיה אצל רופא ממכבי שקבלתי המלצות. הבדיקה מבחינתי היתה טראומתית הרגשתי הכל בזמן הבדיקה והתעוררתי. שוב צריכה לבצע את הבדיקה אבל הפעם אני בחשדות גדולים יותר. אשמח לקבל המלצות לרופא טוב וגם שלא מרגישים אצלו את הבדיקה. מבחינתי עדיפות לפרטי . תודה מקווה לחוויה מתקנת אם אפשרי בכלל

12/04/2017 | 08:40 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום וחג שמח, בפורום לא תוכלי לקבל שמות של רופאים ספציפיים. אוכל רק להוסיף ולומר שהיום ברוב המרכזים מבצעים את הבדיקה עם פרופופול (תרופה שלא הייתה ממש בשימוש דאז) ובאמצעותה על תהליך הבדיקה "יותר קל" כשהמטופלים ישנים ולא מרגישים דבר. בהצלחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה