כאבי בטן אחרי קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/04/2017 | 20:22 | מאת: שי

בן 49. ביום רביעי ביצעתי קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה. הבדיקות תקינות למעט דלקת שעבורה נרשם לי נקסיום. בדיקת הקולונסקופיה היתה קשה טכנית לדברי הרופא. אחרי הבדיקה הרגשתי טוב. למחרת התחילו כאבי בטן ללא חום שנמשכים כבר 3 ימים ללא שיפור. קשה לי ללכת זקוף בגלל כאבי הבטן. במוקד ביום שישי ביצעו לי ספירת דם ובדיקת שתן ללא תוצאות חריגות. האם זה סביר?

02/04/2017 | 15:52 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום רב, במידה ועדיין כאוב כפי שמתאר, יש לגשת לחדר המיון לבדיקת כירורג.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה