צרבות+רפלוקס+ שיהוקים תקועים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/03/2017 | 22:17 | מאת: טל

שלום רב, אני בת 26 ומזה כחודשיים סובלת מלחץ באיזור הסרעפת, שיהוקים שמאוד קשה להוציא אלא אם כן אני ממש מתאמצת, לפעמים אני מוצאת את עצמי קופצת שיצאו, לפעמים זה מכאיב, גורם לקוצר נשימה, ולפעמים עולים לי מיצי קיבה ויש לי צרבות נוראיות. זה קורה לי בעיקר בלילה. פניתי לרופא משפחה והוא הפנה אותי לגסטרו, אני ממש רועדת מהבדיקה הזאת ויודעת שלא אהיה מסוגלת להגיע אליה. התסמינים שיש לי פוגעים בשגרת החיים שלי, אני מרגישה שאני נכנסת לדיכאון בגלל זה, אני כבר מגיעה למצב שעדיף לי לא לאכול בכלל כדי לא לחוות שום דבר בסגנון. בבקשה עזרו לי, אתם מכירים את הסימפטומים? האם יש בדיקה אחרת שהיא לא פולשנית כדי לבדוק? חשוב לציין שעשיתי בדיקה לגילוי הליקובקטור והיא נמצאה שלילית. בבקשה עיזרו ליי

18/03/2017 | 14:46 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

יש מספר בדיקות לבירור בעיה זאת, כולל סונר בטן, צלום חזה, גסטרוסקופיה ועוד.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה