עיכול ואינזימים בפירוק האוכל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/03/2017 | 13:42 | מאת: אור

דר שלום, האם זה נכון שגאנק פוד או אוכל שאיננו מכיל כמות גדולה של ויטמינים יכול לגרום להורדת ייצור האינזימים שהקיבה מפיקה כדי לפרק את האוכל?למה זה קורה? -ושאלה נוספת-האם העובדהשהאוכל שנאכל הוא לא מזין גורם לחוסר ייצור האינזמים המעכלים או העובדה כי מלכתחילה אין מספיק חומציות בקיבה שלא מפיקה את היאנזימים המעכלים את האוכל. מה בא קודם? תודה רבה

12/03/2017 | 17:30 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

אנזמי עיכול מופרשים מהלבלב כתגובה לאכילה. אינני יודע אם גאנק פוד גורם להפרשה מופחתת של אנזימים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה