בקע במפשעה וקולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/03/2017 | 19:44 | מאת: אלף1

שלום, בת 58 יש לי תור לקולונוסקופיה בעוד כשלושה שבועות. זו פעם ראשונה שאני מבצעת את הבדיקה. ההכנה אמורה להיות ע"י לקסעדין ופיקולקס. יש לי בקע במפשעה בצד שמאל שקיים אולי כ 20 שנה, לא מפריע ולא כואב. סונר שביצעתי ב 2009 אובחן כ: "בקע קטן גולש לא ישיר". האם יכול להוות בעיה בביצוע הבדיקה? האם להיפך: יכול להחמיר בעקבות הבדיקה? תודה רבה מראש

09/03/2017 | 13:44 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

ממליץ ליידע את הרופא גסטרו בבוקר הבדיקה. רצוי שיסתכל ויבדוק בעצמו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה