הליך גסטרו אחרי צנתור לב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/03/2017 | 22:47 | מאת: משה

שלום רב! אני בן 65 חולה לב שנים רבות. עלי לעבור צנתור (לא הראשון כמובן) אך עקב כאבים בבטן התחתונה והעליונה, אני גם אמור לעבור הליך גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה. יש מצב שאם אעבור את הצנתור לפני כן, אצטרך להמתין אולי 6 או 9 חודשים עד הפסקת קבלת התרופות לדילול דם? או בצורה אחרת, יש אפשרות לעבור גסטרו וקולונוסקופיה תקופה קצרה אחרי צינתור לב (עם או בלי סטנטים)? תודה!

05/03/2017 | 12:47 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

תוכל לעבור את הבדיקות אחרי הצנתור יחד עם מדללי הדם, אבל בדיקות יהיו אבחנתיות בלבד. ממליץ לעבור את הבדיקות לפני הצנתור.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה