כאבים גזים ונפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/02/2017 | 18:43 | מאת: נועה

שלום , רציתי לדעת מה ניתן לעשות אני בת 23 וסובלת מריבוי צרכים בין 8 ל 10 פעמים ביום של צרכים מלאים ( לפעמים גם יותר פעמים ) . כאבי בטן תמידיים . לאחרונה התווסף לי לכל זה מלא גזים בצורה שהבטן מאוד נפוחה ואני ממש מתפתלת מכאבים וגם לא תמיד אפשר לשחרר את הגזים. התלונות הן אותן תלונות מילדות ובעבר עשיתי בדיקת גסטרו דרך הפה והיא יצאה תקינה . מה ניתן לעשות ? תודה .

שלום לך, בדיקת גסטרוסקופיה אינה מספקת לבירור התסמינים שאת מתארת. יש לפנות בהקדם לרופא המטפל לצורך המשך בירור

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה