בדיקת גסטרו חייבת פענוח דחוף

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/02/2017 | 10:15 | מאת: שוש

אחרי ניתוח לכריתה תת שלמה של הקיבה שבו הורידו מרבית מהקיבה לפני 3 חודשים.אתמול עשו לי גסטרו וזה מה שכתוב. קיבה-בקע סערפתי קטן ללא כיבים.על גבי השקה התלבטות פוליפיאדית נלקחה דגימה.לולאת מעי הדק מעבר להשקה תקינה לא הצלחתי לאתר כניסת לולאה שניה.פתולגיה נשלחה בדחיפות מה זה אומר

28/02/2017 | 10:43 | מאת: שוש

עשו גסטרו עקב המשך ירידה במשקל, כאבי בטן, בחילות והקאה. כיום עומדת על משקל של כ36 קילו ללא הצלחה לעלות למרות תזונה מתאימה

מדוע עברת את הניתוח הנ"ל?? יש לברר את תשובת הפתולוגיה בהקדם.

01/03/2017 | 09:55 | מאת: שוש

עברתי את הניתוח בגלל כיבי קיבה שהיו מדממים ולא נרפאים

01/03/2017 | 10:02 | מאת: שוש

ומזה אומר שלא מצא כניסה שניה של לולאה.אגב במשפחתי יש עבר של סרטן קיבה האם יש לי ממה לחשוש

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה