תחושת אי נעימות בשעות הערב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/02/2017 | 13:01 | מאת: עומרי

אהלן , מידי פעם אני מרגיש דקירות מסוימות בבטן התחתונה באיזור של פי הטבעת , לרוב זה בא עם גזים ונפיחות בבטן שלוחצת על בטן התחתונה שקרובה לפי הטבעת אני מאובחן כסובל ממני רגיש ואני נוטל לנטון כל יום . רציתי לשאול האם יש איזה כדור טבעי מומלץ להפחית את התופעה .. וחשוב לי לציין שזה בעיקר בערב והאם יש סיבה לדאוג

שלום לך, כדאי לפנות לרופא המטפל לבדיקה גופנית והערכה קלינית. ניתן לנסות טיפול בקולפרמין (על בסיס מנטה)

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה